Anlık Bildirim

Xiaomi, Pilota güneş gözlüğünü tanıttı: Fiyatı tuzlu

Teknoloji devi Xiaomi, yeni Pilota güneş gözlüğünü tanıttı. İlk olarak Çin'de satışa sunulan yeni gözlük, etkileyici bir tasarım ile dayanıklılığı birleştiriyor.

Xiaomi yeni güneş gözlüğünü tanıttı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Akıllı ev aletlerinden cep telefonlarına kadar birçok farklı sektörde büyük bir ürün yelpazesi sunan Xiaomi, Çin’de şık bir tasarıma sahip yeni Pilota güneş gözlüğünü tanıttı.

Dayanıklılık ve konforu birleştirecek

Adından da anlaşılacağı gibi gökyüzünden ilham alınarak tasarlanan yeni gözlük, uçak pilotlarının taktığı güneş gözlüklerine benzer tasarım hatları ile geliyor. Bununla birlikte Almanya’dan ithal edilen naylon polarize camlarla donatılan Pilota’nın, kullanıcısını güneşten gelen zararlı ultraviyole ışıklardan korumak için UV400 koruması ve ter, parmak izi, yağ ve diğer istenmeyen yapışkan sıvılara karşı dayanıklılığı bulunuyor.

İnce bir tasarıma kıyasla Pilota’nın hafif ve yüksek kaliteli paslanmaz çelik alüminyum çerçeve ile geldiğini söyleyen Xiaomi, gözlüklerin sunacağı konfor ve dayanıklılık konusunda oldukça iddialı. Şu an için yalnızca Çin’de satışa sunulan Pilota güneş gözlüğünün ülkemize gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Bununla beraber Siyah ve Mavi olmak üzere iki renk seçeneği ile satışa sunulan yeni gözlük 132 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22757 kez okundu.
31 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim