Anlık Bildirim

Xiaomi Mix Fold 2 her iki tarafa da katlanabilen ilk akıllı telefon olacak

Xiaomi, 2022'de Mix 5'i piyasaya sürmeyecek. Onun yerine 360 derecelik menteşesiyle dünyanın ilk her iki tarafa da katlanabilen akıllı telefonu Mix Fold 2 çıkacak.

Xiaomi Mix Fold 2 her iki tarafa da katlanabilecek Tam Boyutta Gör

Gelen son bilgilere göre, yeni Xiaomi Mix'in piyasaya sürülmesi ertelendi. Onun yerine şirket 2022'de iki amiral gemisine odaklanacak: Xiaomi 12 Ultra ve katlanabilir Mix Fold 2.

Xiaomi Mix Fold 2 ne zaman çıkacak?

Mix Fold 2'nin 360 derecelik menteşeye sahip dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu olması bekleniyor. Başka bir deyişle cihaz hem içe hem de dışa katlanabilecek. Ayrıca LTPO teknolojisi ile hem dış hem de iç ekranların yüksek bir yenileme hızı alacağı, iç ekranın ise 2.5K çözünürlüğe sahip olacağı bildiriliyor. Akıllı telefonun ayrıca Snapdragon 8 Gen 1 üzerinde çalışacağı belirtilmiş.

Xiaomi Mix Fold 2 her iki tarafa da katlanabilecek Tam Boyutta Gör

Sızıntılara göre, akıllı telefonun piyasaya sürülmesi Haziran ayında gerçekleşecek. Model numarası (22061218C) ve kod adı (Zizhan) bilindiği için, cihaz sertifika veritabanlarında birkaç kez görülmüştü. Mix Fold 2, uluslararası sürümden önce Çin'de piyasaya sürülecek. Xiaomi'nin cihazı Haziran ayında tanıtması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim