Anlık Bildirim

Xiaomi yeni ürünlerini 29 Mart'ta tanıtacak: Hangi cihazlar bekleniyor?

Çinli teknoloji devi Xiaomi önümüzdeki hafta yeni ürünlerini tanıtacağı bir lansman etkinliği düzenleyecek. Şirketin etkinlik kapsamında çok sayıda yeni cihaz duyurmayı planladığı bildiriliyor.

Xiaomi yeni ürünlerini 29 Mart'ta tanıtacak: Hangi cihazlar bekleniyor? Tam Boyutta Gör

Xiaomi, 29 Mart'ta yeni ürünlerini duyuracağı bir lansman etkinliği düzenleyecek. Çinli şirket piyasaya süreceği yeni cihazları ilk önce kendi ana vatanında tanıtır, daha sonra uluslararası pazarda sahneye çıkarırdı. Bu kez global lansman da aynı gün yapılacak.

Xiaomi etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünleri detaylandırmadı. Ancak Mi 11 Lite, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra olmak üzere üç yeni akıllı telefonun duyurulacağı söyleniyor. Ayrıca şirketin Mi Mix serisi altında çıkış yapacak katlanabilir akıllı telefonunu ve Mi Pad 5 tabletini de tanıtma ihtimali var.

Xiaomi yeni ürünlerini 29 Mart'ta tanıtacak: Hangi cihazlar bekleniyor? Tam Boyutta Gör

Mi Band 6 da gelebilir

Akıllı telefonlara ek olarak, 29 Mart'ta Mi Band 6 ile de tanışabiliriz. Akıllı bilekliğin piyasaya sürülmeye hazır olduğu bildirilmişti. Bununla birlikte Xiaomi'nin son günlerde aktif olarak promosyonunu yaptığı yeni Mi Notebook Pro'nun da aynı etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim