Anlık Bildirim

Yakında paylaştığınız tweet'leri yeniden düzenleyebileceksiniz

Twitter düzenleme düğmesi özelliğini test etmeye hazırlanıyor. Önce Twitter Blue abonelerine sunulacak özellik, kullanıcıların yarım saat içinde geri dönüp tweet'lerini düzenlemelerini sağlayacak. 

Yakında paylaştığınız tweet'leri yeniden düzenleyebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Twitter, geçtiğimiz hafta bir düzenleme düğmesini test ettiğini duyurdu. Özellik, geniş çapta yayınlanmadan önce, seçilen ülkelerde Twitter Blue abonelerine sunulacak. Bu çok beklenen düzenleme özelliği, kullanıcıların 30 dakika içinde geri dönüp tweet'lerini düzenlemelerini sağlayacak.  

Yakında tweet'inizi 30 dakika içerisinde 5 kez düzenleyebileceksiniz

Twitter'daki yeni düzenleme düğmesi, kullanıcıların tweetlerini 30 dakikalık bir süre içinde yalnızca beş kez düzenlemesine izin verecek. Bu süre zarfında yazım hatalarını düzeltebilir, medya dosyalarını yükleyebilir ve etiketleri düzenleyebilirsiniz.

Bu düzenleme düğmesinin başlangıçta Yeni Zelanda'daki Twitter Blue abonelerine sunulacağı iddia ediliyor. Twitter'ın bu özelliği daha sonra Avustralya, Kanada ve ABD'deki Twitter Blue kullanıcıları için yayınlayacağı ve giderek daha fazla ülkelere yayacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim