Anlık Bildirim

Yemeksepeti Mahalle özelliği tanıtıldı

Yemeksepeti yeni özelliği Yemeksepeti Mahalle'yi duyurdu. Yemeksepeti Mahalle için önemli bir adım atıldı ve 60 ilde faaliyet gösteren Marketyo satını alınarak Yemeksepeti bünyesine katıldı.

Yemeksepeti Mahalle nedir? Tam Boyutta Gör

Yemeksepeti yakın zamanda Yemeksepeti Mahalle isminde bir özelliği kullanıma sunacak. Yemeksepeti Mahallle, mahallenizdeki küçük esnafın ürünlerinin kapınıza kadar ulaştırılmasını sağlayacak. Yemeksepeti ile yemek, Banabi ile market ürünlerini kapınıza kadar getiren Yemeksepeti, yeni özelliği ile kırtasiye, fırın, bakkal, manav, pet shop gibi çeşitli esnafların ürünlerini size ulaştıracak. Yemeksepeti Mahalle, Getir’in İstanbul’da kullanıma sunduğu Getir Çarşı’ya rakip olacak.

Yemeksepeti yeni özellik için büyük bir adım attı ve 60 ilde online market hizmeti veren Marketyo’yu satın aldı. Marketyo, Türkiye’nin pek çok şehrinde 2 bini aşkın süper marketi bünyesinde bulunduruyordu. Yerel marketlerin online market alışverişi hizmeti vermesini sağlıyordu. Marketyo artık Yemeksepeti’nin bir parçası olacak. Ekip çalışanları, Yemeksepeti Mahalle özelliğinin geliştirme çalışmalarında görev alacak. Anlaşmanın maddi detayı açıklanmadı.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, Yemeksepeti Mahalle özelliği ve Marketyo'nun satın alınması hakkında şunları söyledi:

“Yemeksepeti Mahalle ile kullanıcılarımıza mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri ürünlere kolaylıkla ulaşmalarını sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda esnafı da dijitalleştirerek yerel ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyoruz. Marketyo uzun süredir dikkatimizi çeken bir uygulamaydı. Marketyo’nun hedeflerimizle uyuşan doğru organizasyon yapısı ve sistemlerindeki çok sayıda yerel marketi Yemeksepeti kullanıcılarına ulaştırabilecek olmamız satın alma kararını olumlu etkiledi.  Bu satın alma ile birlikte Marketyo  ekibi Yemeksepeti’nin bir parçası olacak. Yemeksepeti’nin Türkiye’den yaptığı bu satın alma Türk e-ticaret sektörünün en önemli yatırımlarından biri olarak önemli bir örnek teşkil ederken, Türkiye’de girişimciliğin değerlenebildiğini gösterebilmek açısından da genç girişimcilere ilham verecektir. Yeni dönem için heyecanlıyız.”

Yemeksepeti İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki ise "Mahallenizde alışık olduğunuz ve tanıdığınız kasap, manav, şarküteri, bakkal, kuruyemişçi, petshop, aktar, balıkçı vb. küçük işletmeler artık gerçek bir dijitalleşmeye adım atıyor. Mahalle esnafını dijitalleştirmek ve sürdürülebilir şekilde yeni çağa hazır olmalarını sağlamak bizim şirket olarak yeni dönemdeki hedefimiz. ‘Yemeksepeti Mahalle’ye iş yerlerinin hızla entegrasyonlarını sağlayabilmek için geliştirdiğimiz mobil aplikasyon sayesinde esnaflar akıllı telefonları aracılığıyla iş ve sipariş takibini kolaylıkla yapabilecekler.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim