Anlık Bildirim

Söylentiye göre Sony, daha pahalı yeni bir PS Plus abonelik seçeneği sunmayı planlıyor

Son çıkan söylentilere göre Sony, PlayStation Plus için daha pahalı yeni bir abpnelik seçeneği sunmayı planlıyor. Bu seçeneğe Crunchyroll ile ilgil bir şeyler dahil edecek gibi duruyor.

Yeni bir PS Plus abonelik seçeneği gelebilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi PlayStation'ın PlayStation Plus isimli bir abonelik servisi bulunuyor. Bu servis, sizlerin hem oyunların online moduna ulaşmanızı sağlıyor hem de aylık birkaç farklı ücretsiz oyun sunuyor. Bu abonelik servisinin fiyatları şu anda sadece abone olmak istediğiniz süreye göre değişiyor.

Son dönemde ise Xbox Game Pass'in atağının ardından PlayStation'dan da bu yönde bir hamle bekleniyor. Özellikle oyuncular PS Plus servisinin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor. Son günlerde de bu konuyla ilgili önemli bir söylenti ortaya çıktı.

Crunchyroll'un Dahil Olduğu Yeni Bir PS Plus Üyeliği

Sektörün güvenilir kuruluşlarından EuroGamer'ın haberine göre Sony, şu anda fiyat olarak daha pahalı olan ancak yeni içerikler sunacak olan bir PS Plus abonelik seçeneği üzerinde çalışıyor. Bu yeni seçeneği geçtiğimiz günlerde satın aldığı Crunchyroll'u bir şekilde dahil etmeyi planlıyor

Crunchyroll'u nasıl dahil edeceği belli değil ancak büyük ihtimalle kurmayı planladıkları Netflix tarzı yeni anime servisine erişim sağlayacaklardır. Bildiğiniz üzere şu anda Polonya'daki PS Plus sahipleri Sony'nin filmlerinin de bulunduğu yeni bir PS Plus üyeliğini test ediyor. Sony belli ki elinde film ve animeleri de PlayStation ile birleştirmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16997 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps plus, PlayStation ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim