Anlık Bildirim

Yeni Marvel filmi Shang-Chi'den aksiyon dolu bir sahne paylaşıldı

Önümüzdeki ay vizyona girecek olan Marvel filmi Shang-Chi'den bir dakika uzunluğunda yeni bir sahne paylaşıldı. Görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz.

Marvel Sinematik Evreni'nin heyecanla beklenen yeni filmi Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings'ten yeni bir klip paylaşıldı. Bir dakika uzunluğundaki klip aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Görüntüleri yukarıdan izleyebilirsiniz.

Shang-Chi, Marvel evreninin Avengers: Endgame sonrası ilk büyük filmlerinden birisi olacak. Başroldeki Shang-Chi karakterimiz, Marvel çizgi romanlarının çok da iyi tanınmayan kahramanlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Marvel Stüdyoları, Shang-Chi filminin Phase 4 ve sonrası için evrende çok önemli etkileri olacağını söylemişti.

Etkileyici dövüş sahneleri ve fantastik ögeleriyle heyecan verici bir seyir deneyimi vadeden Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 3 Eylül 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise başroldeki Simu Liu'ya Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung, Fala Chen ve Tim Roth gibi isimler eşlik edecek.

Yeni poster:

Yeni Marvel filmi Shang-Chi'den aksiyon dolu bir sahne paylaşı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim