Anlık Bildirim

Yeni nesil Windows için tansiyonu yükselten açıklama: En büyük tasarım revizyonu olacak

Microsoft CEO'su Satya Nadella, sonbaharda kullanıma sunulması planlanan Sun Valley kod adlı Windows 10 güncellemesi hakkında tansiyonu yükseltecek açıklamalar yaptı.

Yeni nesil Windows için tansiyonu yükselten açıklama: En büyük tasarım revizyonu olacak Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft’un Build 2021 geliştirici konferansı, Windows dünyasının geleceğine dair oldukça ilgi çekici detayların ortaya çıkmasına zemin hazırladı. Şirket CEO'su Satya Nadella, açılış konuşmasında işletim sistemi deneyimini tamamen yenileyecek bir güncelleme sözü verdi.

Deneyimli yönetici herhangi bir ayrıntı paylaşmadı, ancak sonbaharda yayınlanması planlanan Sun Valley kod adlı Windows 10 güncellemesinden bahsettiği ortada. Son on yılın en önemli Windows güncellemelerinden biri olacağı bizzat Satya Nadella tarafından dile getirilen Sun Valley, işletim sisteminin yuvarlak köşeler ve genel olarak daha modern bir kullanıcı arayüzüne kavuşmasını sağlayacak.

Windows 10'un en büyük tasarım revizyonu olacak

Microsoft CEO'su bunun Windows 10'un lansmanından bu yana en büyük "tasarım revizyonu" olacağını ifade ederek, aynı zamanda geliştiriciler ve içerik oluşturucular için yeni fırsatlar getireceğini açıkladı. Nadella, Windows 10'un şu anda dünya çapında 1.3 milyardan fazla kullanıcı tarafından kullanıldığını söylüyor.

Yeni nesil Windows olarak adlandırılan ve kimilerinin Windows 11 olarak andığı Sun Valley güncellemesi, hali hazırda Windows 10 işletim sistemini kullanan herkes için ücretsiz olarak kullanıma sunulacak. Güncelleme tüm bunlara ek olarak iptal edilen Windows 10X'in bazı özelliklerini de bünyesinde barındıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12785 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim