Anlık Bildirim

Yeni Renault ZOE, Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili oldu

Yeni Renault ZOE, 2020 yılında Avrupa’da en çok satan elektrikli otomobil oldu. Kısa bir süre önce Türkiye'ye de gelen araç Aralık ayına özel indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Yeni Renault ZOE, Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili oldu Tam Boyutta Gör

Fransız otomobil üreticisi Renault, bu yıl Avrupa'da kaç elektrikli otomobil sattığını açıkladı. Yayınlanan rapora göre üçüncü nesil Renault ZOE şirketin en popüler elektrikli aracı oldu.

Ocak-Kasım döneminde 84 binden fazla ZOE satıldı. Bu da geçen yılın aynı dönemine göre neredeyse iki kat fazla demek. Model bu sayede Avrupa'nın en çok tercih edilen elektrikli otomobili unvanını aldı.

Yeni Renault ZOE, Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili oldu Tam Boyutta Gör

Şirketin basın açıklamasına göre Renault ZOE, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz'de en çok satanlar arasında. Piyasaya sürülmesinden bu yana Avrupa'da 268 binden fazla ZOE satıldı.

Türkiye'ye de geldi

Üçüncü nesil Renault ZOE, 2019 yılında tanıtılmıştı. Araç güncellenmiş tasarım, 52 kWh batarya ve 395 kilometre menzil sunuyor. Ayrıca 338 litrelik geniş bir bagaj hacmine sahip.

Yeni Renault ZOE, Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili oldu Tam Boyutta Gör

Yeni Renault ZOE kısa süre önce Türkiye'ye de geldi. Daha uzun menzil, daha fazla sürüş konforu, birinci sınıf enerji verimliliği ve şarj çeşitliliği sunan üçüncü nesil ZOE, Aralık ayına özel 349 bin TL’lik indirimli fiyatıyla satışa çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim