Anlık Bildirim

Twitter alternatifi yeni uygulama geliyor: Threads mağazada görüldü

Meta'nın Twitter alternatifi uygulaması Threads, Google Play Store'da görüldü. Instagram hesabıyla giriş yapılacak yeni sosyal ağ platformu yakında kullanıcılara açılacak.
Meta Threads Twitter alternatifi Google Play mağazasında Tam Boyutta Gör
Meta’nın merakla beklenen Twitter klonu Threads, Android uygulama mağazasında görüldü. Uygulama şu anda indirilebilir değil ancak yakında herkese açılacaktır. Peki, Meta Threads nasıl bir uygulama olacak?

Meta Threads, Twitter klonu olacak

Kullanıcıların Instagram hesaplarıyla hızlıca giriş yaparak kullanabileceği Threads, Twitter’a çok benzer arayüze sahip olacak. Yeni bir gönderi paylaşıldığında karakter sayısı gösterilecek ve ataş simgesine dokunularak gönderiye ekleme yapılacak. Paylaşım görüntülendiğinde beğeni, yeniden paylaşma, yanıtlama, başka uygulamada paylaşma ve kullanıcı resimleri daire içinde görülecek. Profillerde Instagram ve Twitter’daki gibi mavi onay işaretleri de olacak.

Threads, Meta’nın 2023 başından beri geliştirdiği bir uygulama. Project 92 kod adıyla daha önce ortaya çıktı ancak ilk kez mağaza görüntüleri sızdırıldı. Meta, uygulama için resmî yayınlanma tarihini açıklamadı ancak Google Play Mağazası’nda göründüğünden yakında Android telefon kullanıcıları için indirilebilir olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim