Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Passat, 31 Ağustos'ta tanıtılacak: İşte detaylar

Volkswagen yeni nesil Passat'ın tanıtım tarihini açıkladı. Alman otomobil devi sadece station wagon gövde tipiyle yoluna devam edecek aracı bu ayın son gününde gözler önüne çıkaracak.
Yeni Volkswagen Passat, 31 Ağustos'ta tanıtılacak: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Merakla beklenen yeni nesil Volkswagen Passat'ın tanıtılacağı tarih belli oldu. Alman marka aracın dünya prömiyeri 31 Ağustos tarihinde yapacak. Daha önce de bilindiği gibi otomobil sadece station wagon (Variant) gövde tipiyle satışa sunulacak ve boyutları eski modele göre büyüyecek.

Gelen bilgiler üretimin Almanya'dan Slovakya'ya taşındığı yönünde. Modelin yeni donanımları arasında, yolu 500 metreye kadar aydınlatabilen isteğe bağlı Matrix LED farlar yer alacak. Ancak yeni Passat'ta makyajlı Touareg'in daha gelişmiş HD matrix teknolojisini görmeyeceğiz.

Yeni Volkswagen Passat, 31 Ağustos'ta tanıtılacak: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Yeni Volkswagen Passat nasıl olacak?

Tamamen yenilenen iç mekanda neredeyse hiç fiziksel tuş yok. Orta konsolda, donanım seviyesine bağlı olarak 12.9 veya 15 inçlik bir medya ekranı yer alacak. Altında klima kontrolü için küçük bir dokunmatik panel göreceğiz. Standart donanımda 10.3 inçlik dijital gösterge paneli yer alırken, opsiyonel olarak baş üstü gösterge ekranı (head-up display) da sunulacak.

Yeni Volkswagen Passat, 31 Ağustos'ta tanıtılacak: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Yeni Volkswagen Passat'ın kaputunun altında benzinli ve turbo dizel motorlar görev yapacak ancak hepsinin elektrik destekli olacağını belirtelim. Bunlar mikro hibrit eklemelerden, otomobili şarj edilebilir hibrit araca dönüştüren daha kapsamlı bileşenlere kadar uzanacak. Volkswagen Passat Variant'ın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8614 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, volkswagen passat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim