Anlık Bildirim

YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium'

Youtube'un, '1080p Premium' adı verilen yeni bir çözünürlük seçeneği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni oynatma seçeneği, mobil kullanıcılar için daha yüksek bit hızı sunacak. 
YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium' Tam Boyutta Gör
YouTube'un, mobil uygulama kullanıcıları için yeni çözünürlük seçenekleri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bir Reddit kullanıcısı ''1080p Premium'' adı verilen yeni bir oynatma seçeneğinin ilk görüntülerini paylaştı. Peki 'Geliştirilmiş bit hızına' sahip olduğu belirtilen özellik neler sunacak? İşte bildiklerimiz

Youtube'a yeni çözünürlük seçeneği ekleniyor

Görünüşe göre Youtube, ücretli aboneler için platforma yeni yetenekler kazandırmayı planlıyor. Bu bağlamda yeni keşfedilen ''1080p Premium'' oynatma seçeneği, fotoğrafta da görülebildiği gibi 1080p'nin hemen üzerine konumlandırılacak. Böylece aynı video içeriği, ücretsiz kullanıcılar için standart 1080p'de, Premium kullanıcıları içinse daha yüksek bit hızı sunan 1080p Premium'da oynatılacak diyebiliriz.

YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium' Tam Boyutta Gör
Ayrıca Premium aboneleri için daha farklı ayrıcalıklar planlandığı da belirtiliyor. Bu noktada "kuyruğa ekle" özelliğini test eden Youtube, "1080p Premium" seçeneğiiçin 120 FPS gibi farklı kare hızlarına da destek sunabilir.

Bilindiği üzere Youtube CEO'su Susan Wojcicki, yönetim koltuğunu kısa bir süre önce Neil Mohan'a devretti. Yeni keşfedilen özelliğin ise bu değişiklikle bağlantılı olup olmadığı henüz doğrulanmadı. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9693 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim