Anlık Bildirim

Google, YouTube platformuna oyun eklemeyi düşünüyor

Reklam gelirlerini düşüş ile başa çıkmak isteyen Google, YouTube’a yeni bir özellik eklemeyi düşünüyor. “Playables” adlı özellik, masaüstü ve mobil YouTuba uygulamalarına basit oyunlar getirecek.
YouTube, mobil ve masaüstü için oyunlar test ediyor Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda oyunculara yönelik yatırımlar yapan Google, yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Wall Street Journal’dan gelen bilgilere göre YouTube, yakında platformunda basit oyunlar sunacak.

YouTube üzerinden basit oyunlar oynayabileceksiniz

WSJ’nin haberine göre YouTube, “Playables” adlı bir özellik üzerinde çalışıyor. Playables ile YouTube kullanıcıları, mobil ve masaüstü fark etmeksizin platform üzerinde basit oyunlar oynayabilecek. Bu sayede YouTube sitesi, iOS, Android ve ChromeOS uygulamaları ufak oyunlara ev sahipliği yapacak.

YouTube, mobil ve masaüstü için oyunlar test ediyor Tam Boyutta Gör
Rapora göre firma, birçok basit oyunu platform için test etse de yalnızca Stack Bounce isimli yapımın kesin olduğu belirtiliyor. Reklam gelirlerindeki düşüş ile başa çıkmak isteyen firma, muhtemelen bu özelliği reklam verenler için çekici bir yere dönüştürecek. Oyunlar, muhtemelen birkaç dakikada bir reklam sunacak. Bazı oyunlar ise, basitleştirilmiş versiyonlarını YouTube üzerinden oyunculara pazarlayacaktır. Stadia ile oyun pazarından çekilen Google, Netflix’e benzer bir hamle ile basit oyunları platformuna getirmeyi düşünüyor. Bahsi geçen özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? YouTube üzerinden basit oyunlar oynama fikri ilginizi çekiyor mu?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim