Anlık Bildirim

YouTube Music iOS ve Android uygulaması artık şarkı sözlerini gösteriyor

YouTube Music, her geçen gün aldığı güncellemeler ve yeni özellikler ile rakipleri Apple Music ve Spotify karşısında daha da güçlü hâle geliyor. En yeni özellik ise şarkı sözleri.

YouTube Music iOS ve Android uygulaması artık şarkı sözlerini gösteriyor Tam Boyutta Gör

YouTube Music kullanıcıları, geçtiğimiz günlerde sadece çok az kullanıcıya sunulan ve betada olan şarkı sözleri gösterme özelliğini artık rahatlıkla kullanabilir. Firma tarafından bugün yapılan açıklamayla ifade edildiği üzere artık şarkı oynatılırken “i” butonuna dokunmanız yetecek. Şarkının sözleri, ilerleme çubuğunun altında çıkacak.

Apple Music ve Spotify da benzer şekilde şarkı sözlerini gösterebiliyorlar fakat bu özellik her yerde kullanılabilir değil. YouTube Music’te ise firmaya göre özellik şarkının sözleri Google’da varsa kullanılabiliyor. Şimdilik tek eksik ise sözlerin şarkıyla senkronize olmayışı. Kullanıcı, şarkı ilerledikçe sözleri kendisi sürüklemek zorunda.

YouTube Music web oynatıcısında şarkı sözleri henüz desteklenmiyor. Google’a göre bu özellik üzerinde aktif olarak çalışılıyor ve yakında sunulacak.

YouTube Music YouTube Music YouTube Music YouTube Music Google LLC Müzik ve Ses Ücretsiz

YouTube Music YouTube Music YouTube Music YouTube Music Music Ücretsiz 220,1 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim