Anlık Bildirim

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisine 4 yeni oyuncu daha katıldı

Dünyanın en popüler markalarından birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna dört yeni isim katıldı: Charles Edwards, Will Fletcher, Amelie Child-Villiers ve Beau Cassidy.

Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni oyuncular katıldı Tam Boyutta Gör

Hem filmleri hem de kitapları ile dünyanın en büyük markalarından birisi haline gelen Yüzüklerin Efendisi'nin bildiğiniz gibi Amazon tarafından bir dizisi hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin ekibine 4 yeni oyuncu daha katıldı.

Katılan oyuncular ile birlikte ilk sezondaki rol alacak oyuncu sayısı 39'a ulaştı. Bu da bir hayli yüksek. Diziye katılan yeni isimler ise Charles Edwards, Will Fletcher, Amelie Child-Villiers ve Beau Cassidy. Ne yazık ki rolleri açıklanmadı ve gizli tutuluyor. Gizli tutulmasından yola çıkarak önemli rollere sahip olacaklarını düşünebiliriz. Katılan oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya'nın İkinci Çağ'ını anlatacak. İkinci Çağ ise önemli olayların gerçekleştiği 3441 yıllık bir dönemi kapsıyor. İkinci Çağ'da gerçekleşen olaylardan bazıları şunlar: Güç Yüzükleri dövüldü, Sauron ile savaşıldı, Nazgûl'ler yaratıldı. Dizinin başındaki isimler J.D Payne ve Patrick McKay.

Dizinin hikayesine dair daha fazla detayı burada bulabilirsiniz. İkinci sezon onayını da şimdiden almış olan dizinin 5 sezon sürmesi planlanıyor. Ne yazık ki henüz bir yayın tarihi yok.

Yüzüklerin Efendisi Dizisine Katılan 4 Oyuncu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim