Anlık Bildirim

ZTE'den Apple Face ID'ye rakip geliyor: Ekran altı yüz tanıma sistemi

ZTE önümüzdeki hafta ikinci nesil ekran altı kamera teknolojisini tanıtacak. Şirketin aynı zamanda Apple'ın Face ID teknolojisine rakip ekran altı yüz tanıma sistemini de duyuracağı bildiriliyor.

ZTE'den Apple Face ID'ye rakip geliyor: Ekran altı yüz tanıma sistemi Tam Boyutta Gör

ZTE, Şangay'da gerçekleştirilecek 2021 Mobil Dünya Kongresi'ne katılacağını açıklamıştı. Çinli şirketin mobil bölüm başkanı fuarda ikinci nesil ekran altı kamera teknolojilerini sunmayı planladıklarını söyledi.

ZTE'nin ikinci nesil ekran altı kamera sistemiyle ilgili şu an için herhangi bir detay yok. Deneyimli yönetici Weibo'daki gönderisinde ekranında çentik veya delik olmayan bir akıllı telefon görüntüsü paylaştı.

ZTE'den Apple Face ID'ye rakip geliyor: Ekran altı yüz tanıma sistemi

Ekran altı Face ID mi geliyor?

Şirket muhtemelen geçen yılki ZTE Axon 20 5G'de kullandığı teknolojinin eksiklerini giderdi. Zira zayıf performans göstermekle eleştiriliyordu. Her şey burada bitmiyor... Yüz tarama ile ilgili bazı gelişmeler de söz konusu.

ZTE'nin Şangay'da sahneye çıkaracağı ikinci nesil ekran altı kamera sistemi için 3 boyutlu yapısal ışık teknolojisinden de bahsediliyor. Bunun tam olarak neyi ifade ettiği belli değil. Ancak Apple Face ID'nin ekran altı versiyonu olabileceği yönünde bilgiler var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim