Anlık Bildirim

ZTE tüm markalarını birleştiriyor

Hitap ettiği kitleye göre ZTE, Nubia ve Red Magic markalarını kullanan Çinli akıllı telefon üreticisi; gelecek yıl bunları sadece ZTE markası altında birleştirmeyi planlıyor.

ZTE tüm markalarını birleştiriyor Tam Boyutta Gör

Hemşehrileri Huawei, Xiaomi veya Oppo kadar popüler olmasa da ZTE firması belirli bir çapta akıllı telefon pazarındaki iddiasını devam ettiriyor. Önümüzdeki yıl firma kaynaklarını biraz daha verimli kullanacak.

Tek ZTE markası

Akıllı telefon pazarının uzun soluklu firmalarından olan ZTE, yoğunlaşan rekabet karşısında tek bir marka olmaktan çıkarak farklı ihtiyaçlara hitap eden geniş bir yelpaze kurmuştu. ZTE ana markası ana akım telefonlar üretirken Nubia markası biraz daha gençlere yönelmiş, Red Magic ise oyuncu tarafını ele almıştı.

Gelecek yıldan itibaren tüm bu markalar ZTE çatısı altında toplanacak. Firma ayrıca Çin genelinde 5000 civarında satış noktası hayata geçirmeyi planlıyor. Diğer taraftan ZTE 5G tecrübe noktaları da gelecek yıl tüketicileri bekliyor olacak.

Tek marka stratejisi belirlense de firma genç nesillere hitap eden kaliteli ürünleri barındıracak bir alt marka düşüncesinde. Bununla birlikte bu alt marka sadece Çin’de odaklanacak. Yine firmanın Nesnelerin İnterneti ürünleri de tek marka olarak satılacak.

ZTE’nin gelecek yıl ağırlığını Çin’e verecek olması aslında katı ABD ambargosunun bir sonucu olarak görülebilir. Huawei’nin karşılaştığı sorunları yakından gören ZTE şimdiden çekirdek bir yapıya bürünerek hasarı en aza indirmeyi planlıyor gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim