Anlık Bildirim

108 MP kamerası olan Xiaomi Mi CC9 Pro'dan ilk fotoğraf örneği geldi

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin, bugün tanıtımını yaptığı ve 108 MP çözünürlükteki kamerasıyla dikkat çeken Mi CC9 Pro modeliyle çekilen ilk fotoğraflardan biri yayınlandı.

108 MP kamerası olan Xiaomi Mi CC9 Pro'dan ilk fotoğraf örneği geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta sizlere, Xiaomi'nin özellikle fotoğraf çekmekten hoşlanan kullanıcılar için geliştirdiği 108 MP çözünürlüklü yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurmuştuk. Cihazla çekilen ilk fotoğraf örnekleri de lansmanla birlikte artık ortaya saçıldı.

71.8 MB'lık fotoğraf

Ulusal pazara Xiaomi Mi Note 10 ve Pro sürümleriyle dağıtılacak olan Mi CC9 Pro'nun ilk kamera örnekleri Mi topluluk sayfalarında yayınlandı. Buraya tıklayarak, Google Drive bağlantısıyla birlikte tam çözünürlükle indirebileceğiniz bu görselin EXIF verileri Mi Note 10 Pro ile ve 108 MP, 1.7 diyafram aralığına sahip kamerayla çekildiğini gösteriyor. 12.032 x 9.024 ebatlarında olan fotoğrafın dosya boyutu ise 71.8 MB.

108 MP kamerası olan Xiaomi Mi CC9 Pro'dan ilk fotoğraf örneği geldi Tam Boyutta Gör

Bir süredir sızıntılara konu olan Mi Note 10 Pro modeli,  M1910F4S model numarasıyla birlikte Tayland'ın NBTC sertifika sitesinde de görünmüştü. Söylentilere göre telefon Mi Note 10 ve CC9 Pro ile benzer bir görünüm  ve tasarıma sahip olacak ve Snapdragon 855+ yonga seti ile gelecek. Cihazlarla ilgili detaylar şimdilik bu şekilde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim