Anlık Bildirim

120 FPS'lik film Gemini Man, Türkiye'de 60 FPS izlenebilecek

Paramount Pictures'ın 120 FPS formatında hazırladığı Gemini Man, ülkemizdeki sinemalarda da yüksek kare hızı değerlerinde izlenebilecek.

120 FPS'lik film Gemini Man, Türkiye'de 60 FPS izlenebilecek Tam Boyutta Gör

Ünlü oyun Will Smith'in başrolünde yer aldığı Gemini Man, ülkemizde 60 FPS olarak izlenebilecek. Paramount Pictures tarafından hazırlanan filmin orijinali 120 FPS olarak çekilmişti. UIP Filmcilik ise Gemini Man'in Türkiye'deki sinemalarda 60 FPS izlenebileceğini söyledi.

Gemini Man, ülkemizde 3D+ HFR (High Frame Rate) teknolojisiyle gösterilecek. UIP Filmcilik'in 3D+ HFR hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

  • Geleneksel film karesi hızının iki katından fazla olan saniyede 60 kare hızıyla evrimci bir dijital formattır. İzleyicilere güçlendirilmiş, tümüyle kapsayıcı bir 3D deneyimi sunar. 
  • Saniyede 120 kare bulunan masterdan alınarak, saniyede 60 adet 3D görüntüyü yansıtarak, görüntüleri eskisinden çok daha yakınlaştırarak ve insan gözünün göreceği hale getirerek izleyiciyi aksiyonun merkezine koyar. 
  • Daha fazla görüntü, daha fazla derinlik demektir ve izleyicilerin tek karede çok daha fazlasını görüp deneyimlemesine olanak verir. 
  • Performansın ve aksiyonun bu yükseltilmiş kombinasyonu sayesinde yapımcının vizyonundaki duygusal yolculuğu ve görselliği tam istedikleri gibi sunar. 
  • Görsel hikaye anlatımındaki bu evrim, izleyicilere şu anda bir sinema salonunda yaşanabilecek en kapsayıcı deneyimi sunar.


Ünlü yönetmen Ang Lee (Life of Pi) tarafından hazırlanan Gemini Man, artık yaşını almış elit bir suikastçinin genç bir klonuyla karşı karşıya kalmasının hikayesini anlatıyor. Yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken filmde, Will Smith vs. Will Smith mücadelesini izleyeceğiz. Gemini Man 11 Ekim'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15342 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gemini man, will smith ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim