Anlık Bildirim

135 TL değerindeki The Division oyunu ücretsiz oldu!

10 milyonun üzerinde kopya satan başarılı Ubisoft oyunu Tom Clancy's The Division, PC oyuncuları için ücretsiz oldu. Şimdi alırsanız sonsuza kadar sizde kalacak.

135 TL değerindeki The Division oyunu ücretsiz oldu! Tam Boyutta Gör

Ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta bir güzel haber de Ubisoft'tan geldi. Popüler oyun The Division, PC oyuncuları için kısa süreliğine ücretsiz oldu. Uplay platformunda oyunun 135 TL değerindeki standart versiyonunu (DLC içermeyen) herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Şimdi alırsanız sonsuza kadar sizde kalacak.

Ubisoft The Division oyununu Mart 2016'da piyasada sürmüştü. Etkileyici bir hikayeye sahip olan oyun, New York City'de küresel bir pandeminin ortasında geçiyor. Açık dünyası, multiplayer özellikleri ve görsel kalitesiyle de dikkat çeken The Division, dünya genelinde 10 milyondan fazla kopya satarak müthiş bir başarıya ulaşmıştı.

Ücretsiz The Division kampanyası bir hafta boyunca sürecek ve 8 Eylül TSİ 10.00'da sona erecek. Kampanya yalnızca Tom Clancy's The Division Standard Edition versiyonu için geçerli. 

Uplay sayfası

----------

Kara Cuma sırasında, müthiş bir salgın büyük bir hızla New York'u etkisi altına alıyor. Kamu hizmetleri bir bir çöküyor. Yiyecek ve su kıtlığı birkaç gün içinde şehri kaosa sürükleyecek. İşte tam bu anda taktik ajanlardan oluşan özerk birim The Division devreye giriyor. Normalde toplumun içinde sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen bu ajanlar aslında gerektiğinde toplumu kurtarmak için bağımsız olarak eyleme geçmek üzere eğitilmiş.

Toplum Düştüğünde Biz Ayağa Kalkarız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27478 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the division, the division ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim