Anlık Bildirim

2022'nin en değerli markaları belli oldu: Birincilik Apple'da

Markaların piyasa değerleri hakkında güncel veriler paylaşan Brand Factory, 2022 yılının en değerli markalarını açıkladı. Birinciliğe Apple yerleşirken, en hızlı büyüme gösteren marka TikTok oldu.

2022 yılının en değerli markaları açıklandı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Brand Directory tarafından paylaşılan yeni bir raporda 2022 yılının en değerli 10 şirketi açıklandı. Listede birinci sıraya yerleşen Apple3 trilyon dolar değeri ile yılın en değerli şirketi olurken, ilk 5’e sırasıyla Amazon, Google, Microsoft ve Walmart yerleşti.

En hızlı büyüyen marka TikTok

Geriye kalan son 5 isim ise Samsung, Facebook, ICBC, Huawei ve Verizon olurken, bu markalar arasından Apple bir önceki yıla kıyasla yüzde 35 oranında büyüme gösterdi. Bununla birlikte ilk 10 marka arasında oldukça büyük bir değerlenme başarısına ulaşan Apple, bu başarıyı genişleyen ürün yelpazesi ile sağladı.

2022 yılının en değerli markaları açıklandı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Listede yer alan ilk 10 markanın yanı sıra 2022 yılında en hızlı büyüme gösteren marka ise sosyal medya platformu TikTok oldu. Bir önceki yıla kıyasla büyüme oranını üç kat arttıran TikTok, dünyanın en değerli 500 markası arasında 18.sıraya yerleşerek listeye katılan en büyük markalardan biri olmayı başardı.

Brand Directory, 2021 yılında toplam 18,7 milyar dolar değere sahip olan markanın, 2022 yılında yüzde 215 oranında çılgın bir büyüme göstererek değerini 59,0 milyar dolara çıkardığını söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim