Strategy Analytics'in ABD'de yaptığı yeni bir araştırma, ilginç olarak nitelendirebileceğimiz bir sonuçla neticelendi. Pek çok kişi ABD'de en hızlı büyüyen telefon markası hangisidir sorusunu, Apple veya Samsung olarak yanıtlayabilir. Ancak durum sandığınızdan farklı.
Yeni özellikler ilk Pixel'e geliyor
Şirketin yayınladığı raporda ABD'de en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Google Pixel olarak belirtiliyor. Bunun başlıca ve en önemli nedenlerinden biri de Android güncellemelerini ilk Pixel telefonların alması. Zira kullanıcılar işletim sistemlerinin en kısa sürede güncel sürüme yükseltilmesine oldukça fazla önem veriyorlar.
Bunun dışındaki nedenlerden biri ise Google'ın ürettiği teknolojileri ilk Pixel cihazlarda kullanıma sunması diyebiliriz. Google arama ekranı, asistan ve duplex gibi yeni özellikler ilk Pixel cihazlarda aktif duruma getirildi. Her ne kadar Pixel cihazlarda baş gösteren sorunlar sık sık gündeme gelse de, bunun kullanıcı tercihlerini değiştirmediği görülüyor.Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



arkadaşlar algı yaratmaya çalışan kamiller var yorumlarda sanki askeri gücü yokmuşta rte sayesinde olmuş gibi türkiyede yıllardır savunma sanayi güçlüydü sürekli gücüne güç kattı rtenin etkisi yok makarnacı tayfa bunuda kendileri yapmış gibi kabullenmeye başlamışlar dolar 38 lira euro 41-42 lira bunları asla söylemezler faiz almış başını gitmiş yarım kilo et kaç yüz lira olmuş asla söylemezler.
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.