Anlık Bildirim

ABD'de yılın tabancası ödülünü yerli Canik TP9SFx kazandı

ABD'de bu yıl ikincisi düzenlenen Industry Choice Awards yarışmasında 2017 Yılının Tabancası ödülünü Samsun Yurt Savunma tarafından üretilen Canik TP9SFx modeli kazandı.

ABD'de yılın tabancası ödülünü yerli Canik TP9SFx kazandı Tam Boyutta Gör

ABD'de bu yıl ikincisi düzenlenen Industry Choice Awards etkinliğine aralarında Samsun Yurt Savunma'nın da bulunduğu toplam 98 şirket katıldı. Samsun Yurt Savunma tarafından üretilen Canik TP9SFx modeli 2017 Handgun of the Year (Yılın Tabancası) ödülüne layık görüldü.


Oluşturulan jüri tarafından yapılan 28 saatlik değerlendirmeler sonucu beş şirket finale kaldı -Canik, Glock, Springfield, H&K ve SigSauer-. Jüride bulunan farklı farklı sektörlerden 30 üye; üreticiden son kullanıcıya, güvenlik memurundan satış temsilcisine farklı alanlarda uzman kişiler görüşlerini derecelendirdi. Ürünlerin teknik özellikleri, performansları ve fiyatları gibi toplam 23 kriterden oluşan değerlendirmeler sonucunda Samsun'da üretilen Canik, birincilik ödülünü ülkemize kazandırdı

TP9SFx, tam boy polimer gövdesiyle dikkat çekiyor. Rakiplerine nazaran daha yüksek kapasiteli şarjörü büyük avantaj sağlıyor. DA/SA veya SAO Tetik Mekanizması kullanıcıya atış seçeneği sunuyor. TP9SFx, 132 mm namlu boyu ile TP serisinin en özel versiyonu olarak tasarlandı. Kişinin silah üzerinde değişiklikler yapabilmesi de sağlanmış. Red-Dot optik sistemlerinin bağlanabilmesi amacı ile kapak üzerinde revisyon yapılmış ve piyasada yer alan optiklerin bağlantıları için ara-yüzler tasarlanmış, hızlı kurulum amacı ile de ara-yüzlere kurma kolu bağlantısı yapılmış.


1998 yılında kurulan Samsun Yurt Savunma Sanayi (SYS), Türkiye'nin önde gelen savunma sanayilerinden birisi. SYS, Türkiye'nin tabanca ihracatının yaklaşık %70'ini gerçekleştiriyor. Yarı-otomatik tabanca üretiminin yanında roket, füze ve havacılık sistemleri üretimi de yapılıyor. SYS, 2016 yılında ABD'ye tabanca ihracatında dünyada sekizinci marka konumunda bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
151998 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
savunma sanayii, savunma ödülü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim