Anlık Bildirim

Alan Wake oyununa PlayStation 4 yolu göründü

Yapımcı Remedy Entertainment oyunun yayın haklarını Microsoft’tan satın aldığını duyurdu. Şimdilik deva yapımı gündemde değil ancak sonraki dönemde bir proje ortaya çıkabilir.

Yıllar öncesinin beğenilen psikolojik gerilim türündeki FPS oyunu Alan Wake halen bir devam yapımına kavuşmuş değil. Microsoft bu konuda eleştirilirken yapımcı Remedy’den önemli bir hamle geldi.

İhtimal doğdu

Alan Wake normalde Remedy tarafından geliştirildi ancak yayın hakkı Microsoft cephesindeydi. 2010 yılında Xbox 360 konsolu için, 2012 yılında da Windows işletim sistemi için piyasaya sürülmüştü. Övgü almasına rağmen Microsoft bir devam modelini gündemine almadı.

Yapılan açıklamaya göre Remedy Entertainment yapımın yayın haklarını Microsoft’tan satın aldı. Böylece oyun artık sadece PC ve Xbox platformlarına özgü olmaktan çıkmış oldu. Bu konuda Remedy’nin atacağı adımlar önemli.

Remedy şimdilik Alan Wake ile ilgili bir açıklama yapmayacağını belirtti. Sadece bir yayın hakkı devri söz konusu olacak. Yakın zamanda tüm platformlar için bir Alan Wake oyunu ilgi çekebilir. Ne var ki Remedy hali hazırda 27 Ağustos tarihinde yayınlayacağı Control yapımına odaklanmış durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim