Anlık Bildirim

Alcatel, MWC 2017'de biri modüler 5 yeni akıllı telefon duyuracak

Mobil Dünya Kongresi'nde akıllı telefon şov yapacak tek firma Sony olmayacak. Alcatel de MWC 2017 sırasında biri modüler olmak üzere tam 5 telefon tanıtmaya hazırlanıyor.
Birkaç gün önceki haberimizde Sony'nin önümüzdeki ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) en çok akıllı telefonu duyuran şirket olabileceğini belirtmiştik. Alcatel de yılın en büyük teknoloji etkinliği sırasında 5 akıllı telefon tanıtmayı planlıyor. Ayrıca bu cihazlardan biri modüler olabilir.
LG, Sony, ZTE, Huawei ve diğer akıllı telefon üreticilerinin birçoğu, Barselona'daki etkinlik sırasında en yeni teknolojilerini ve ürünlerini sergileyecek olmaları nedeniyle MWC 2017'nin oldukça heyecan verici geçmesi bekleniyor.
Tech2'den bir rapora göre, Alcatel tüm dünyanın merakla beklediği MWC 2017 sırasında en az 5 yeni akıllı telefon duyurmayı planladığını ortaya koyuyor. Öte yandan Alcatel'in pazar popülaritesi son birkaç yıldır azalmış durumda. Zira endüstrideki diğer oyuncular yenilikçi teknolojileriyle müşterilere daha cazip gelen yeni ürünler sundular.

Sızdırılan görüntüler ilginç bir arka panel gösteriyor

Akıllı telefonlarda modülerlik denemek şu an için bir kumar. Motorola'nın Moto Mods aksesuarlarıyla sunduğu Moto Z serisi piyasada iyi bir şekilde karşılandı. Modüler aksesuarlar, kullanıcıların Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play telefonlarının yeteneklerini geliştirmeleri için eğlenceli ve kullanışlı özellikler sağladı.
Öte yandan, LG'nin G5 ve 'Arkadaşları' pek başarılı olamadı ve şirketin G6 halefi için modüler tasarımıdan vazgeçmesine neden oldu. Alcatel görünüşe göre farklı bir yaklaşım sergiliyor ve kullanıcılara telefonda arka paneli değiştirme seçeneği sunacak.
Sızdırılan görüntüler, cihazın arka panelinin, müziğe bağlı olarak farklı renklerde parlayan LED'lerden oluşacağını gösteriyor. Ancak, bu yıl pek çok heyecan verici telefon duyurulacağından, Alcatel'in yeni cihazda daha pratik ve modüler özellikler sunmasını bekliyoruz.
Akıllı telefonun 13MP kamerası, çift tonlu LED flaşla birlikte gelecek. Ayrıca 8 çekirdekli henüz bilinmeyen bir MediaTek yonga setiyle güçlendirileceğini biliyoruz. Alcatel'in 26 Şubat'ta düzenleyeceği basın toplantısı sırasında telefonu tanıtması bekleniyor. Fiyatı ise muhtemelen 320 dolar olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim