Anlık Bildirim

Amazon Cyber Monday fırsatları başlıyor

Yılın önemli indirim dönemlerinden Cyber Monday fırsatları Amazon'da erkenden başlıyor. 20 Kasım'dan 27 Kasım'a kadar pek çok üründe yüzde 50'ye varan indirim uygulanacak.

Amazon Cyber Monday fırsatları başlıyor Tam Boyutta Gör
 

Önemli indirim dönemlerinden Cyber Monday fırsatları, Amazon.de adresinde erkenden başlıyor. Cyber Monday bu sene 27 Kasım’a denk geliyor. Amazon.de’deki Cyber Monday fırsatları ise 20 Kasım’da başlayacak, 27 Kasım’a kadar devam edecek.

“Cyber Monday Haftası” olarak adlandırılan 20-26 Kasım arasındaki dönemde, her gün pek çok üründe özel fiyat avantajları olacak. Yılın en çok satan ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak. Büyük Cyber Monday indirimleri ise 27 Kasım Pazartesi günü başlayıp bitecek.

Cyber Monday Haftası’na özel indirimleri bu linkten takip edebilirsiniz. Linkte yer alan ürünlerin detay sayfasında “Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor” uyarısı görebilirsiniz. Aslında bu ürünlerin Türkiye’ye gönderimi yapılıyor. Ürünü sepete ekleyip satın alma işlemine devam ettiğiniz zaman herhangi bir hata ile karşılaşmadan satın alım işlemi başarıyla tamamlanacaktır.

Amazon Cyber Monday fırsatları başlıyor Tam Boyutta Gör

Eğer siparişinizin sepet tutarı 49 Euro üzerinde ve ürünlerin satıcısı Amazon.de ise Türkiye’ye ücretsiz gönderim yapılıyor. Siparişiniz için gümrük vergi ödenmesi gerekiyorsa Amazon bu vergiyi otomatik olarak hesaplıyor ve sipariş tutarına ekliyor. Böylelikle gümrük ile uğraşmaya gerek kalmıyor.

Cyber Monday fırsatları 20 Kasım'da başlayacak ve 27 Kasım Cyber Monday gününde sona erecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6870 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, cyber monday ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim