Anlık Bildirim

Android P Beta 3 sürümü yayınlandı

Arama devi Google, Android P'nin üçüncü beta sürümünü indirmeye sundu. Android P Beta 3'ün kararlı Android P güncellemesine en yakın sürüm olduğu belirtiliyor...
Google, Android P'nin üçüncü beta sürümünü yayınladı. Yeni sürüm Temmuz ayı güvenlik yamaları ve bazı iyileştirmeler ile birlikte geliyor. Arama devi Android P Beta 3'ün kararlı Android P güncellemesine en yakın sürüm olduğunu söyledi.
Android P Beta 3 hata düzeltmeleri, geliştirmeler ve Temmuz Android güvenlik yamalarının yanı sıra geliştiriciler için optimize edilmiş inşa araçları sunuyor. Bu güncelleme ile birlikte geliştiriciler artık uygulamalarını çoklu kamera desteği, geliştirilmiş bildirimler, ekran çentiği, ImageDecoder ve TextClassifier gibi özellikler için test edebilecekler.

Android P beta sürümü nasıl indirilir?

Elinizde uyumlu bir cihaz varsa öncelikle Google'ın Android Beta Programı'na kaydolmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak kayıt sayfasına erişebilirsiniz. Bununla birlikte beta yazılım sürümlerinin hatalara ve çökmeye eğilimli olduğunu da aklınızın bir köşesinde bulundurmanızda fayda var.
Android P Beta 3 güncellemesi hali hazırda Android P Beta programına kayıtlı üreticiler için sunuldu. Essential PH-1, OnePlus 6, OPPO R15 Pro, Nokia 7 Plus, Sony Xperia XZ2, Vivo X21, Vivo X21 UD ve Xiaomi Mi Mix 2S gibi cihazların en kısa sürede güncellemeyi alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim