Anlık Bildirim

Apple Card ile kripto para alınamayacak

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği kendi kredi kartı Apple Card ile kripto para alımı yapılamayacak. İşte kartın kullanıcılara getirdiği kısıtlamalar.
Apple, Ağustos ayı içerisinde kendi kredi kartını piyasaya süreceğini açıkladı. Apple Card adıyla kullanıma sunulacak olan kredi kartları ile ilgili ortaya çıkan detaylar, kullanıcıların bazı kısıtlamalarla karşı karşıya olacaklarını gösteriyor.

Başka kısıtlamalar da mevcut

Apple'ın ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs ile işbirliği yaparak piyasaya süreceği Apple Card'ın kullanıcı sözleşmesi ortaya çıktı. Reuters'ın yayınladığı habere göre Goldman'ın internet sitesinde yayınlanan sözleşme detaylarında Apple Card ile kripto para satın alınamayacağı belirtiliyor. Ayrıca kullanıcılar bu kredi kartı ile kumarhane fişi ve piyango bileti alamayacak ve yarış bahisleri de oynayamayacaklar.
Goldman Sachs ve Apple şimdilik konu ile ilgili bilgi vermekten kaçınıyorlar. Ancak durum bununla da sınırlı değil. Gelen haberlere göre Apple Card'ın Jailbreak uygulanmış cihazlarda da çalışmayacağı ifade ediliyor. Daha piyasaya sürülmeden bu tür kısıtlamalarla ortaya çıkan Apple Card ile ilgili kullanıcıların tepkisinin nasıl olacağını ise kullanıma sunulduğunda göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim