Anlık Bildirim

Microsoft, Steam üzerindeki oyun seçeneklerini çoğaltacak

Yazılım devi Microsoft, oyuncuları sevindirecek bir karara imza attı. Şirket bundan böyle rakip platformu olan Steam üzerinden daha fazla oyunu kullanıcıları ile buluşturacağını açıkladı.
Microsoft biraz şaşırtıcı olsa da, rakip platformu olan Steam'in işlerini kolaylaştıracak bir karar verdi. Şirketten yapılan açıklamalara göre bundan böyle Steam mağazasında çok daha fazla Xbox Game Studios oyunu kullanıcılara sunulacak.

Oyuncuların seçenekleri çoğalacak

Microsoft bu oyunları geleneksel olarak yalnızca Windows ve konsollar için Xbox Live aracılığıyla dağıtıyordu. Ancak şirket yetkilileri kullanıcılara, oyunlarını alabilecekleri başka platformlar seçenekleri de sunmak için Steam mağazasında daha fazla oyuna yer verileceğini belirtiyorlar. Xbox markasının lideri Phil Spencer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Amacımız, Xbox Game Studios PC oyunlarımızı Windows'taki kendi Microsoft Mağazamız da dahil olmak üzere birçok mağazada kullanıma sunmak. Biz, kullanıcılara PC oyunlarını nereden alacaklarını seçme hakkı vermemiz gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
Microsoft, milyonlarca PC oyuncusunun oyunlarını Steam'den almayı tercih ettiğini ve onlardan daha fazla seçenek istedikleri konusunda geri bildirim aldıklarını kabul ediyor. Spencer, Microsoft'un çok yakın bir sürede onlarca Xbox Game Studios oyununu Steam mağazasına ekleneceğinin müjdesini de verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5870 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim