Anlık Bildirim

Apple aslında iPhone X'u 2018'de piyasaya sürecekmiş

Apple yöneticisi Dan Riccio bir röportajında Apple'ın iPhone X'u aslında 2018'de piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. Ancak çerçevesiz Android telefon trendi şirkete geri adım attırmış görünüyor...
Görünüşe bakılırsa iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın yanında iPhone X'un tanıtılması sadece bizim için değil Apple için de beklenmedik bir hamle olmuş. Apple’ın donanım mühendisliğinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Dan Riccio, asıl planlarının iPhone X'u 2017'de değil 2018 yılında piyasaya sürmek olduğunu açıkladı.
Mashable sitesinde yer alan röportajda Riccio, Apple'ın sıkı çalışma, yetenek ve kararlılıkla iPhone X'u zamanından önce çıkarmayı başardığını söyledi. Deneyimli yönetici erken çıkarma kararının iPhone ekibine herhangi bir tasarım değişikliği yapmak için zaman bırakmadığını da sözlerine ekledi.

Çerçevesiz Android telefonlar iPhone X hamlesini gerektirdi

Apple'ın başlangıçta 10. yıla özel iPhone modelinin arkasına bir parmak izi tarayıcısı ekleyeceği söyleniyordu. Ancak şirket yüz tanıma teknolojisi olan Face ID'yi tek çözüm olarak sunmayı tercih etti. Riccio parmak izi sensörünü arka panele, ekrana veya yan tarafa yerleştirmek için hiç mesai harcamadıklarını söylüyor.
Kesinlikle, çerçevesiz Android akıllı telefonların artması iPhone X'in piyasaya çıkış tarihinin öne çekilmesinde önemli bir rol oynamış durumda. iPhone X, 3 Kasım'da yani yarın dünya genelindeki birçok ülkede satışa sunulacak. İlk cihazlar ise akıllı telefonu ön sipariş yolunya satın alan müşterilere ulaşacak. Cihazın Türkiye'de ne zaman raflarda olacağı ise henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5495 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim