Anlık Bildirim

Aquaman filminden 5 dakikalık yeni fragman

Bu yıl sinemaseverler ile buluşacak yeni DC filmi Aquaman için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros, merakla beklenen film için 5 dakikalık bir tanıtım videosu yayımladı.
Batman v Superman ile temellerini attığı DC sinematik evrenini genişletmeye devam eden Warner Bros, yeni DC uyarlaması Aquaman'in çıkışına hazırlanıyor. Comic-Con'da gösterilen ilk fragmanı ile sinemaseverleri heyecanlandırmayı başaran Aquaman filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren stüdyo, 21 Aralık'ta gösterime girecek film için 5 dakikalık yeni bir fragman yayımladı.
Comic-Con'da yayımlanan ilk fragman daha çok filmin hikayesine ve Atlantis'in su altı dünyasına odaklanırken, paylaşılan bu yeni fragman filmde önemli bir yer tutacağı söylenen aksiyon sahnelerini ön plana çıkarıyor. Aquaman, özellikle su altı aksiyon sahneleri ile sinemaseverleri etkilemeyi amaçlıyor.
Aquaman'i daha önce Batman v Superman ve Justice League'de de karaktere hayat veren Jason Momoa'nın canlandırdığı filmin yönetmenliğini James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) üstleniyor. Filmin başrollerinde Momoa'ya Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II eşlik ediyor.
Su altı imparatorluğu Atlantis'in veliahdı olduğunu öğrenen Arthur Curry'nin hikayesine odaklanan film, Curry'nin halkına liderlik etmek için yıllar sonra Atlantis'e dönmesini anlatıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10244 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aquaman, aquaman filmi ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim