Anlık Bildirim

Avengers: Endgame'in Disney+ yayın tarihi açıklandı

Nisan ayında resmi tanıtımı yapılan Disney+, Marvel Stüdyoları filmlerinin yeni evi olacak. Avengers: Endgame, gişedeki macerasının ardından 11 Aralık'ta Disney+'ta yayınlanacak.
Sinema tarihinin en başarılı filmlerinden birisi olan Avengers: Endgame, Disney'in geçtiğimiz ay tanıttığı yeni yayın servisi Disney+'a özel olacak. Geride bıraktığımız mali çeyrekle ilgili bugün bazı değerlendirmeler yapan Disney, Endgame'in sinema salonlarından sonra 11 Aralık 2019'da Disney Plus'ta izlenebileceğini söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Walt Disney Şirketi'nin başkan ve CEO'su Bob Iger,"İkinci mali çeyreğin sonuçlarından ve özellikle de Avengers: Endgame'in gişedeki başarısından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Rekorları altüst eden Endgame, 11 Aralık'ta yalnızca Disney+'da izlenebilecek." ifadelerini kullandı.


Disney, Marvel filmlerini daha önce Netflix ve Prime Video gibi servislerde yayınlıyordu. Ancak Disney+'ın kurulmasının ardından artık diğer yayın servisleriyle ilişkiler kesildi. Captain Marvel ve Avengers: Endgame ile birlikte artık tüm Marvel Stüdyoları filmleri Disney+'a özel olacak.

Avengers: Endgame'in 4K Blu-ray versiyonunun ise önümüzdeki ağustos ayında yayınlanması bekleniyor. iTunes, Amazon Video, Google Play gibi platformlarda bu versiyon satın alınıp izlenebilecek. Yani Endgame'i evinizde izlemek için Disney Plus'ı beklemeniz gerekmeyecek.

Disney+ geçtiğimiz ay 6,99 dolarlık rekabetçi bir fiyat politikasıyla tanıtılmıştı. Netflix, Prime Video ve Apple TV+ gibi platformlara rakip olması beklenen Disney Plus, 12 Kasım'da hizmete başlayacak. Türkiye fiyatı ve yayın tarihi konusunda şu an için herhangi bir açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim