Anlık Bildirim

Bir kulaklık girişi olmayan telefon da HTC’den geliyor

Kökeni on yıllar öncesine dayanan 3.5mm kulaklık girişi, ilk telefonlarla birlikte mobil pazara da adımını atmıştı. Şimdi ise bileşenin önemini kaybetmeye başladığını görüyoruz.

Akıllı telefonlarda 3.5mm kulaklık girişini feda etme trendi giderek ilgi görmeye başladı. Geçmiş yıllarda incelik rekoru kıran telefonlarda yer verilmediğini görüyorduk ancak şu anda ana akım akıllı telefonlarda da bu özellikten vazgeçiliyor.

Apple iPhone 7 serisi, LeEco Le Pro 3 modeli ve şimdi de HTC’nin yeni Bolt adındaki operatör telefonunda 3.5mm kulaklık girişi kaldırılmış. Bunun yerine model USB Tip-C standardı üzerinden ses aktarımı sunacak.

ABD’li Sprint operatörüne özel olacak HTC Bolt adındaki model HTC 10 amiral gemisinin biraz elden geçirilmiş hali olarak görünüyor. Metal gövdeye sahip olan telefonun Home butonuna parmak izi okuyucu entegre edilmiş. Arka kısımda LED flaşın en yukarıya konumlandırılması dikkat çekiyor.

HTC Bolt modelinin donanımı ile ilgili bilinenler çok az ancak amiral gemisi seviyesinde olduğunu belirtenler çoğunlukta. Bu bakımdan HTC 10 benzeri bir konfigürasyon ile karşılaşabiliriz. Yani Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 5.2 inçlik 2K ekran, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya gibi özellikler söz konusu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9046 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc bolt ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim