Anlık Bildirim

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale modu kısa süreliğine ücretsiz!

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale modu 7 günlüğüne ücretsiz oluyor. Yarından itibaren Blackout modunu PC, PS4 ve Xbox One’da ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

PUBG ve Fortnite benzeri oynanış sunan Call of Duty’nin yeni oyun modu, kısa süreliğine ücretsiz olarak oynanabilecek. Blackout ismi verilen oyun modu, yarından itibaren 1 hafta boyunca PC, PS4 ve Xbox One’da ücretsiz olacak.

Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale oynanışa sahip Blackout modu 17 Ocak tarihinden 24 Ocak tarihine kadar herkesin erişimine sunulacak. Bu süreden itibaren oyunu satın alırsanız, ücretsiz dönemdeki ilerlemenize devam edebileceksiniz.

Battle Royale moduna sahip olması nedeniyle Call of Duty: Black Ops 4, en büyük rakibi Battlefield karşısında elinde çok güçlü bir koz bulunduruyor. Herhangi bir sınırlandırma olmadan bu modu deneyebileceğiz.

Call of Duty: Black Ops 4, diğer Battle Royale oyunlarına göre epey pahalı. PlayStation Store’da 469 TL’ye satılıyor. İlerleyen dönemde sadece Blackout modunun bulunduğu daha ucuz bir Call of Duty: Black Ops 4 versiyonu satışa çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9001 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty blackops 4, blackout ve
3 etiket daha battle royale Oyun Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim