Anlık Bildirim

Çentikli telefon satışlarında rekor Huawei'nin oldu

Sigmaintell Consulting şirketinin araştırmasına göre yılın ilk yarısında en çok çentikli telefon sevkiyatı yapan şirket Huawei oldu. Çinli şirket satışlarda da birinci sırayı koruyor.
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporla, Huawei'nin dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olduğunu ortaya koymuştu. Sigmaintell Consulting şirketinin araştırmasına göre Huawei, yılın ilk yarısında en çok çentikli telefon sevkiyatı ve satışı yapan şirket olarak bir rekora daha imza attı.

Huawei 25 milyon çentikli telefon sattı

Sigmaintell Consulting'in verilerine göre Huawei, 2018'in ilk yarısında 25.4 milyon çentikli telefon satışı gerçekleştirdi. İkinci sırada 20.7 milyon ile Apple gelirken listenin devamında ise Oppo, Vivo ve Xiaomi şirketleri yer alıyor. Cep telefonu sektöründe 2018 başından bu yana 86.1 milyon çentikli telefonun satıldığı belirtilirken, 100 milyon telefon satan Huawei'nin sattığı her 4 akıllı telefonundan birinin çentikli olduğu açıklandı.
Samsung'un ise herhangi bir çentikli akıllı telefonunun olmaması sebebiyle listede yer almadığını da belirtelim. Apple'ın iPhone X ile ayyuka çıkardığı çentikli cep telefonu tasarımları birçok şirkete ilham vermiş durumda ve kullanıcıların şikayetlerine rağmen firmalar neredeyse her gün yeni bir çentikli telefon modellerini duyurmaya devam ediyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim