Anlık Bildirim

Deezer'ın Apple Watch uygulaması güncellendi

Web tabanlı müzik servisi olan Deezer'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Apple Watch uygulaması güncellendi. Daha işlevsel bir hale gelen uygulamanın detayları haberimizde.
Geçtiğimiz hafta Spotify, Apple Watch için tasarladığı uygulamasını kullanıma sunmuştu. Onun hemen ardından Deezer'da bir atak yaptı ve Apple'ın akıllı saatleri için geliştirdiği uygulamasına yeni bir güncelleme yaptı.

Uygulama daha işlevsel hale geldi

Apple Watch'daki Deezer'ın uygulaması bir süredir varlığını sürdürüyor, ancak 2.0 versiyonunun güncellemesi bazı önemli değişiklikler getiriyor. Örneğin, güncellenmiş uygulama ile kullanıcılar, son zamanlarda çalınan parçalara ve favorilere doğrudan erişim sağlayabilme şansına sahipler. Ayrıca Deezer'ın müzik keşif seçeneği olan "Flow" özelliği de güncelleme ile birlikte sunuluyor.
Deezer'ın Genel İçerik ve Ürün Sorumlusu Alexander Holland konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Şahsen dinlemek istediğim müziği bulmaya çalışırken zaman kaybetmekten hoşlanmıyorum. Şimdi Apple Watch'daki yeni Deezer uygulamasıyla en sevdiğim şarkıları doğrudan ana sayfadan çalabiliyorum." ifadelerini kullandı. Apple Müzik ve Spotify, müzik akışı açısından pazarda lider konumda. Deezer'ın bu güncelleme ile birlikte rakiplerine yetişip yetişemeyeceğini ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim