Anlık Bildirim

Disksiz Xbox One S’in çıkış tarihi belli oldu

Microsoft‘un Xbox One S konsolunun disksiz versiyonunu piyasaya sürme hazırlığında olduğuna dair haberler çıkmıştı. Xbox One S All-Digital Edition adlı konsolun Mayıs'ta piyasaya sürüleceği bildirildi
Geçtiğimiz günlerde, Microsoft'un Xbox One S'in disksiz versiyonunu geliştirdiğine dair haberler çıkmıştı. Yeni konsolda Blu-ray disk okuyucusu olmayacağı için kullanıcılar oyunların sadece dijital sürümlerini alıp oynayabilecekler.
Windows Central tarafından yayınlanan yeni bir rapor "Xbox One S All-Digital Edition" olarak adlandırılan konsolun 7 Mayıs tarihinde piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu. İnternet sitesi ayrıca ele geçirdiği belgeler üzerinden hazırlamış olduğu ürün kutu görselini de yayınladı.

Ön yüklü oyunlarla gelebilir

Yeni konsol Blu-ray disk okuyucusuna sahip olmayacağı için doğal olarak daha ucuz bir fiyat etiketi ile satılacak. Böylelikle Xbox One S'e parası yetmeyenler disksiz sürümü satın alabilecekler. Bu arada Microsoft'un henüz böyle bir ürün üzerinde çalıştığına dair resmi bir açıklama yapmadığını belirtelim.
Raporda konsolun Forza Horizon 3, Minecraft ve Sea of Thieves oyunlarının ön yüklü dijital sürümlerine ek olarak 1 TB'lık bir sabit diskle birlikte geleceği belirtiliyor.
Ayrıca Microsoft müşterilere konsolu ön yüklü oyunlarla satın alma seçeneği de sunabilir. Böylelikle kullanıcılar konsol kendilerine gönderilmeden önce, yüklü olmasını istedikleri oyunları seçme imkanına sahip olabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim