Anlık Bildirim

Dokunmatik ekranlı Google Home Hub akıllı hoparlör detaylandı

Dokunmatik bir ekrana sahip olan Google Home Hub akıllı hoparlör modeli Fotoğraflar gibi servislere de bağlanabilme imkânı sunuyor. Google Home Hub özellikleri haberimizde.

Akıllı hoparlör pazarında iki numaraya yerleşen ve Home Mini modeli en çok satan akıllı hoparlör olma başarısı gösteren Google, dokunmatik ekrana sahip olan yeni ürününü çok yakında tanıtacak.

Google Home Hub özellikleri

Google Pixel 3 serisi ile birlikte 9 Ekim tarihinde tanıtılması beklenen yeni akıllı hoparlör Google Home Hub adını alacak ve dokunmatik bir ekrana sahip olacak. Amazon Echo Show ve Lenovo Smart Display ürünlerine rakip olması beklenen modelin 7 inçlik bir ekrana sahip olacağı ifade edildi.

Akıllı hoparlör ürünleri ilk piyasaya çıktıklarında sadece ses ile etkileşime geçiyorlardı. Bununla birlikte üreticiler mobil cihaz pazarındaki kullanıcı deneyiminden hareketle akıllı hoparlörlere de ekran entegre etmeye başladı. Böylece kullanıcının sürekli ses etkileşimine girip sıkılmasının veya eksiklik hissetmesinin de önüne geçmiş oldu.

Google Home Hub kullanıcıları da aynı şekilde dokunmatik ekrandan etkileşime geçebilecek ve pek çok bilgiyi görebilecek. Ayrıca Google Fotoğraflar gibi pek çok uygulama da ekrandan kontrol edilebilecek.

Sızdırılan görsellerde ürünün arka tarafında daha büyük bir hoparlör olduğu görülüyor. Bu bakımdan Google Home ürününden daha iyi bir ses kalitesine sahip olması muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim