Anlık Bildirim

En ucuz çerçevesiz telefon Oukitel’den geliyor

İlk olarak amiral gemilerinde görmeye başladığımız ince ekran çerçeveli tasarımlar genele yayılmaya başladı. Özellikle Çinli üreticilerin bu konsepte ilgi gösterdiğini görüyoruz.

İlk olarak amiral gemilerinde görmeye başladığımız ince ekran çerçeveli tasarımlar genele yayılmaya başladı. Özellikle Çinli üreticilerin bu konsepte ilgi gösterdiğini görüyoruz. Öyle ki artık giriş seviyesinde bile çerçevesiz tasarımlar yer alıyor.

Başarılı tasarım

Oukitel’in bugün satışa sunacağı K5000 adındaki akıllı telefon modeli çok başarılı bir tasarıma sahip. Neredeyse Samsung veya LG gibi üst seviye oyuncular ile yarışacak kapasitede. 5.7 inçlik bu ekran haliyle 18:9 görüntü oranı sunuyor. Çözünürlük ise 1440x720 piksel yani HD+ olarak belirlenmiş.

Telefona 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek 6750T yonga seti güç veriyor. 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 5000mAh kapasiteli batarya bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Ayrıca hızlı şarj desteği de mevcut.

Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde Sony sensör yer alırken ön kısımda da Samsung imzalı 21MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Metal alaşımlı kasa ince bir işçiliğe sahip. Parmak izi okuyucu ise 0.1s ile oldukça hızlı tarama yapıyor. Oukitel K5000 modeli 150$ ön sipariş fiyatına sahip. Ayrıca firmanın Mix 2 adında Xiaomi’ninkine benzer bir akıllı telefonu daha mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim