Anlık Bildirim

FCC onayı alan Apple HomePod çok yakında satışa sunulabilir

Apple geçtiğimiz yıl akıllı hoparlörünün ertelendiğini ve 2018 başında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından da onaylanan HomePod yakında çıkabilir.
Apple geçtiğimiz sene HomePod'un çıkış tarihinin ertelendiğini ve 2017 sonunda piyasaya sürülemeyeceğini açıklamıştı. Akıllı hoparlörün 2018 yılının başında piyasaya sürülmesi bekleniyordu ve görünen o ki bu tarihe oldukça yaklaşmış bulunmaktayız. Apple HomePod geçtiğimiz günlerde ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından da onaylandı.
Elbette FCC onayı Siri destekli hoparlörün ne zaman satışa sunulacağını öğrenmemizi sağlamadı ancak onay verilmesi Apple'ın ürünü satışa sunmak için gerekli izinleri aldığını gösteriyor. Yani bu açıdan baktığımızda HomePod'un çok fazla geçmeden piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz. Bu gelişme aynı zamanda HomePod üreticilerinden birinin, 1 milyon adetlik partiyi sevkiyata hazır hale getirdiğini ortaya koyan raporlarla da uyuşuyor.

Apple HomePod'un fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın HomePod'u 350 dolarlık bir fiyat etiketiyle satacağını biliyoruz. Cupertino merkezli teknoloji devinin geç katıldığı akıllı hoparlör pazarında nasıl bir performans göstereceği daha şimdiden merak konusu oldu. Zira pazar payının büyük bölümü Amazon ve Google gibi şirketler tarafından kapılmış durumda.
Bununla birlikte akıllı hoparlör satın almayı isteyen müşteri sayısı da giderek artıyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre akıllı hoparlörlerin popülaritesi şaşırtıcı şekilde önceki yıla oranla %128 arttı. Ayrıca araştırmanın her altı Amerikalı'dan birinin akıllı hoparlör sahibi olduğunu da ortaya koyduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3372 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, siri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim