Anlık Bildirim

Facebook Live'a event ve group desteği geliyor

Facebook'ta neler olup bittiğini anlamamıza yaran bir canlı yayın sistemi olan Facebook Live'ın yeni güncellemesiyle birlikte group ve event seçenekleri de listemize ekleniyor.
Facebook Live'a event ve group desteği geliyor

Facebook'un 2010 yılında duyurduğu canlı yayın sistemi Facebook Live ile birlikte şirlette neler olup bittiği ve yeniliklerle ilgili videolarla karşılaşıyorduk. Bu sistemin doğrudan kullanıcıların herkese canlı yayın yapmasına olanak sağlamak için kurulmadığını belirtelim. Yine de sistemde önemli yenilikler mevcut.
Yeni açıklamalara göre Facebook Live'a event ve group desteği de geldi. Yani artık belirlediğiniz kullanıcılarla birlikte istediğiniz yayını izleyebileceksiniz. Facebook örneğin belirli bir kişinin doğum günü partisine gidemediğinizde Facebook Live üzerinden katılım gerçekleştirilmesine olanak sağlamak istiyor.
Bunların yanı sıra keşif (discovery) seçeneği sayesinde haritada canlı yayın yapan kişileri görebilecek ve onların canlı yayınlarına katılabileceğiz. Bu güzel yeniliklerin önümüzdeki haftalarda Android ve iOS platformu için yayınlanacağı düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim