Anlık Bildirim

Facebook ve Instagram Çöktü

Facebook ve Instagram’a erişim sorunu yaşanıyor. Saat 16.30’dan itibaren yaklaşık bir saat boyunca her iki sosyal ağa erişilemedi. Sorun şuan giderilmiş görünüyor.

Facebook ve Instagram Çöktü Tam Boyutta Gör

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook ve Instagram’a erişim sorunu yaşanıyor. Aynı altyapıyı kullanan her iki sosyal ağa 16.30’dan itibaren yaklaşık bir saat erişim sağlanamadı. Sorunu çözülmüş olacak ki şuan herhangi bir sıkıntı bulunmuyor

Instagram ve Facebook için şirketten resmi bir açıklaması gelmesi beklenirken, yaşanan aksaklık sonra otomatik bilgilendirme mesajında; "Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Yaşanan erişim probleminden sonra Türkiye'den ilk açıklama geldi. BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, 'Facebook ve Instagram'da Amerika, Avrupa, Güney Amerika başta olmak üzere küresel çapta teknik bir problem olduğu raporlandığını' duyurdu.

 

Dijital dünyanın meteoroloji uzmanı gibi çalışan Down Detector’e göre Facebook ve Instagram’a erişimde yaşanan sorun, daha çok Avrupa ülkeleri ve Doğu Amerika eyaletlerinde gözlemlendi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü bir kez daha Facebook’a erişim sıkıntısı yaşanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5064 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim