Anlık Bildirim

GPU Turbo güncellemesi alacak Huawei cihazlar belli oldu!

Honor'un bu yılki amiral gemi modellerinde yer verdiği GPU Turbo teknolojisi güncelleme ile Huawei'nin bazı modellerine de geliyor. GPU Turbo güncellemesi alacak cihazlar haberimizde.

                      

GPU Turbo güncellemesi alacak Huawei cihazlar belli oldu!

Huawei bu yıl içerisinde amiral gemi modellerinde oyun performansını arttırmaya yönelik olarak GPU Turbo teknolojisini tanıttı. Bu teknoloji yüksek GPU performansı gerektiren oyunlarda %30 daha düşük güç tüketimi ve %60 performans artışı vaat ediyor. Yakın zamanda ise Huawei bu teknolojinin sadece amiral gemi modelleri ile sınırlı kalmayacağını, güncelleme ile bazı cihazların da GPU Turbo özelliğine sahip olacağını duyurdu. Böylece başta Honor cihazlar için duyurulan GPU Turbo özelliğinin Ağustos ayından itibaren güncelleme aracılığıyla bazı Huawei cihazlara da dağıtılacağı ortaya çıktı.
         
GPU Turbo güncellemesi alacak Huawei cihazlar belli oldu! Tam Boyutta Gör
 
Tablonun Huawei tarafından basına e-posta yoluyla iletildiğini belirtmekte fayda var. Huawei GPU Turbo özelliğinin ilk olarak PUBG Mobile ve Mobile Legends Bang Bang (MOBA) tarafından destekleneceğini ancak ilerleyen zamanlarda bu teknolojiye destek veren oyun sayısının artacağını söylüyor. Bakalım Huawei'nin GPU Turbo teknolojisi gerçekten vaat ettiklerini gerçekleştirebilecek mi bekleyip göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim