Anlık Bildirim

GTA 5'in satış rakamı 100 milyona yaklaştı

Rockstar North tarafından geliştirilen açık uçlu aksiyon ve macera oyunu Grand Theft Auto 5, rekor kırmaya çok yakın. Fenomen oyunun satış rakamı 100 milyona dayanmış durumda.
Rockstar'ın fenomen video oyunu Grand Theft Auto 5, 2013 yılında piyasaya sürüldükten sadece 3 gün sonra yapımcılarına 1 milyar dolar kazandırmıştı. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen satışları azalmayan GTA 5 yeni bir rekora doğru koşuyor.

GTA 5'in rekor kırmasına az kaldı

Grand Theft Auto 5'in, satışa sunulmasının üzerinden neredeyse 5 yıl geçmesine rağmen takdire şayan bir performans sergileyerek 95 milyon kopya sattığı açıklandı. Bu da oyunun kısa bir süre sonra 100 milyon satış rakamına ulaşarak yeni bir rekora çok yakın olduğunu gösteriyor.
GTA serisi çoğu zaman tek oyunculu bir oyun olmuştu ancak Rockstar, GTA 5 ile oyuncuların çevrimiçi oynamalarını sağlayan GTA Online'ı başlattı ve bu da oyunun başarısının katlanmasında önemli bir rol oynadı. Oyunun dağıtıcısı olan Take-Two Interactive ise GTA'nın her dönemde beklentilerini fazlasıyla karşıladığını belirtirken, gelecek GTA oyunlarında çok daha yenilikçi içerikler lanse edeceklerini açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim