Anlık Bildirim

Galaxy M30 yenileniyor

Super AMOLED ekran, 3 kamera ve 5000mAh kapasiteli batarya gibi özellikleri olan Galaxy M30 modeli elden geçiriliyor. Samsung modeli biraz daha iyileştirecek.

Geçmiş yıllardaki çok serili akıllı telefon stratejisini rafa kaldıran ve bu yıla iki seri ile devam eden Samsung model sayısını arttırmaya devam ediyor. Yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy M30 modeli elden geçiriliyor.

Yeni Galaxy M30 neler sunacak?

Galaxy M serisi alt seviyede Samsung’un oldukça fazla mutlu olmasını sağladı. Sadece Hindistan’da serinin 1 milyar dolarlık satış barajını aşması bekleniyor. Hal böyle olunca seriye rötuşlar da gecikmedi.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy M30 modeli elden geçirilerek yeniden piyasaya sürülecek. Tamamen yeni bir model yerine kamera ve işletim sistemi tarafında iyileştirilmiş bir versiyon olacağı belirtiliyor.

Galaxy M30 modeli hali hazırda Galaxy M20’den daha iyi kameraya sahipti ancak yeni iyileştirmelerle biraz daha Galaxy M40 modeline yaklaşması bekleniyor. Ayrıca kutudan Android 9.0 ve One UI 1.1 ile çıkacağı ifade ediliyor. İsimlendirme tarafında ise s veya e şeklinde bir takı olabilir.

Samsung’un diğer taraftan Galaxy A50 ve Galaxy A70 akıllı telefonlarının da yeni versiyonları gün yüzüne çıkmıştı. Firmanın A ve M serilerindeki modelleri yıl sonuna doğru elden geçirilmiş bir şekilde karşımıza çıkması şaşırtıcı olmaz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim