Anlık Bildirim

Giriş seviyesi HTC Desire 650 duyuruldu

Son dönemde telefon tanıtımlarına hız veren Tayvanlı HTC, şimdi de Desire markasına takviye yapıyor. HTC Desire 650 ailenin yeni giriş seviyesi akıllı telefonu oldu.

Kısa süre önce üst seviyeye Bolt / 10 Evo adında yeni bir akıllı telefon hediye eden HTC, şimdi de giriş seviyesine yöneldi. Firma diğer markası olan Desire ailesine yeni bir modelin duyurusunu yaptı.

Giriş Seviyesi

5 inçlik 1280x720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan akıllı telefona alt seviye bir Snapdragon yonga seti güç veriyor. 2GB RAM ile desteklenen sistemde 16GB arttırılabilir kapasiteye yer verilmiş. Gerekli enerji 2200mAh kapasiteli bataryadan sağlanıyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kameranın olduğu modelde BoomSound teknolojisi yer alıyor ancak sadece kulaklık çıkışına verilmiş. Harici hoparlörlerde bu teknoloji yer almıyor. Kasa kalınlığı 8.4mm iken Android 6.0 işletim sistemi kullanılıyor.

Telefonun arka kısmı Pixel serisinden hatırlayacağımız iki farklı desen tasarımına sahip. Arka kısmın üst yarısı düz bir alana sahipken alt yarısı ise tutuşu kolaylaştıran oluklu bir yapı arz ediyor. Kamera halkası, güç tuşu ve HTC logosu ön panelin rengine bürünmüş. Tayvan’da Aralık ayında piyasaya çıkacak olan model 170$ civarında bir fiyat etiketine sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2980 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc desire 650 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim