Anlık Bildirim

God of War satış rakamları 10 milyona ulaştı

2018'de Yılın Oyunu (GOTY) ödülünü alan God of War, satış rakamlarıyla Sony'de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Son olarak 10 milyonluk sınırın da geride kaldığı açıklandı.
Geçtiğimiz yılın en başarılı oyunlarından birisi olan God of War, 10 milyonluk satış rakamını geride bıraktı. Dün düzenlenen Sony IR Day 2019'da konuşan Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su Jim Ryan, God of War'un en başarılı PlayStation özel oyunlarından birisi olduğunu açıkladı.

20 Nisan 2018'de piyasaya sürülen God of War, sadece üç gün içerisinde tam 3,1 milyon kopya satarak PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu olmuştu. God of War sonrasında bir ay içerisinde 5 milyon satış rakamına da ulaşmıştı. Mayıs 2018'in ardından ise bugüne kadar 5 milyon kopya daha satılmış. Yani toplam satış rakamı 10 milyonu aşmış durumda.


God of War şu anda Uncharted: A Thief's End, Last of Us Remastered ve Horizon Zero Dawn ile birlikte 10 milyonluk sınırı geride bırakabilen dört PS4 özel oyunundan birisi. Yakında bu üçlüye Spider-Man'in de katılması bekleniyor. Spider-Man (PS4) şu anda 9 milyon adet satmış.

94 Metacritic puanına sahip olan God of War, The Game Awards 2018'de Yılın Oyunu (GOTY) ödülünü almayı başarmıştı. Hem eleştirmenler hem de genel anlamda oyunseverler tarafından inanılmaz olumlu tepkilerle karşılanan God of War'un ayrıca PS4 satışlaranı da ciddi anlamda artırdığı tahmin ediliyor.

God of War satış rakamları 10 milyona ulaştı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim