Anlık Bildirim

Google Pixel telefonları görüntülendi

Google’ın yeni akıllı telefonları 4 Ekim itibariyle resmiyete kavuşacak. Davetiyeler dağıtıma başlarken telefonların çalışır haldeki görüntüleri de internete sızdırıldı.

Google’ın 4 Ekim tarihinde teknoloji dünyasına tanıtacağı eski adıyla Nexus yeni adıyla Pixel akıllı telefonları internete sızmaya devam ediyor. Artık telefonların çalışır haldeki görüntüleri de gelmeye başladı.

HTC’nin amiral gemi modelindeki çizgileri yansıtan Pixel serisi, tamamen aynı tasarıma sahip. Ekran çerçevelerinin oldukça kalın olduğu görülen seride 5 inçlik ve 5.5 inçlik iki farklı model yer alacak. Arka kısımda parmak izi okuyucu yer alırken, hoparlör de üst kısma yerleşiyor.

Nexus programında Google’ın üretici ortakları cihazlara kendi logolarını da basıyordu. Google programı biraz daha kendisine yaklaştırmak amacıyla ismini Pixel olarak değiştirdi. Ayrıca ortakların logolarını da kaldırdı. Bu hamleler gelecekte firmanın tamamen kendi üreteceği akıllı telefonlara doğru mu gidecek şimdilik bilinmiyor.

Yeni seride Pixel ve Pixel XL adında iki model yer alıyor. Pixel modeli 5 inçlik Full HD, Pixel XL modeli ise 5.5 inçlik 2K çözünürlükte ekrana sahip olacak. Modellerin Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, boyuta göre değişen yüksek batarya kapasiteleri, Android 7.0 Nougat işletim sistemi sunacağı ifade ediliyor.

Pixel serisi 4 Ekim tarihinde yapılacak lansmanın ardından 20 Ekim tarihinde de Google Play mağazasında satışa sunulacak. Bu yıl Google’ın fiyat çıtasını biraz daha yukarı çekeceği iddia ediliyor. Pixel için gündeme gelen fiyat seviyesi 649$.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9836 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google pixel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim