Anlık Bildirim

Google da katlanabilir telefon furyasına girmeye hazırlanıyor olabilir

Söylentilere göre çığ gibi büyümekte olan katlanabilir akıllı telefon furyası için Google'ın da bir takım planları var. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.
Katlanabilir ekranlı cihazlar son günlerde gündemi bir hayli meşgul eden yeni bir akıllı telefon trendi. İlk örneği geçtiğimiz aylarda Çinli akıllı telefon üreticisi Rouyu tarafından tanıtılan katlanabilir telefonlar için Samsung, Huawei, LG ve Sony gibi pek çok mobil teknoloji devinin çalışmaları sürüyor. Söylentilere göre çığ gibi büyüyen katlanabilir cihaz furyası için Google'ın da planları yok değil.
Yaptığı tutarlı ve güvenilirliği yüksek sızıntılar ile tanınan Eldar Murtazin, geçmişte Google'ın 7 veya daha az sayıda Pixel cihazı prototipine sahip olduğunu, bunlardan ikisinin Pixel 3 ve Pixel 3 XL'a ait olduğunu, diğerinin ise katlanabilir ekrana sahip bir cihaza ait olduğunu iddia etmişti.
Bugün ise yeni bir sızıntı daha,  yalnızca üst seviye cihazları sızdıran bir kuruluştan geldi. Kuruluş, Google'ın katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını iddia etti. Normalde bu, pek de güçlü bir iddia sayılmaz ama Murtazin'in iddiaları ile de birleştiğinde yapbozun parçaları yavaş yavaş oturmaya başlıyor.
Üstelik Ağustos ayında Google, katlanabilir Android cihazlariçin destek vereceğini açıklamış ve ardından USPTO'dan menteşeli bir akıllı telefon için patent almıştı. Tüm bunlar düşünüldüğünde Google, katlanabilir telefon furyasına sandığımızdan çok daha erken katılabilir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim