Anlık Bildirim

HTC, Snapdragon 855 işlemciye ve 5G desteğine sahip bir amiral gemisi ile geri dönüyor

Değişen ve gelişen akıllı telefon sektörüne ayak uyduramadığı için son günlerde kan kaybeden HTC, 2019 yılında kötü talihini tersine çevirecek oldukça iddialı bir amiral gemisiyle geri dönecek.
HTC, Snapdragon 855 işlemciye ve 5G desteğine sahip bir amiral gemisi ile geri dönüyor
 
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, U12 Plus'ın ve önceki amiral gemilerinin beklenen sükseyi elde edememesi ve şirketin gün geçtikçe kan kaybetmesi sebebiyle zor günler yaşıyor. Ancak iddialara göre HTC, Qualcomm'un üst düzey yeni mobil işlemcisi Snapdragon 855’e ve 5G desteğine sahip, oldukça iddialı amiral gemisi cihazı için çalışmalara başladı. Eğer HTC için her şey yolunda giderse cihazın adından oldukça fazla söz ettirmesi bekleniyor. 2019 yılında tanıtılacak ve alıcıyla buluşacak cihazın şu an için ismi, tasarımı ve teknik özellikleri hakkında ortaya çıkmış çok fazla bilgi yok.
Ancak yabancı teknoloji platformlarının tahminlerine dayanarak konuşacak olursak, HTC’nin yemi amiral gemisi, çok büyük ihtimalle önceki modellerinden daha uzun, QHD+ çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Gorilla Glass 6 ile güçlendirilmiş bir Super LCD 7 bir dokunmatik ekran göreceğimizden emin olabilirsiniz. Ayrıca cihaz, çok büyük ihtimalle 6GB ve 8GB'lık olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle karşımıza çıkacak.
Cihazın ön tarafta 2, arka tarafta 2 olmak üzere toplam 4 tane kamera ile gelmesi bekleniyor. Son olarak, HTC’nin yeni amiral gemisi çok büyük ihtimalle kablosuz şarj desteğiyle gelecek. Ayrıca cihazın, hızlı şarjı da destekleyecek güçlü bir bataryaya sahip olmasını bekleniyor.
Cihazın tanıtımının ne zaman gerçekleştirileceği konusunda şu an için net bilgilere sahip değiliz. Ancak yapılan tahminler bize 2019 yılının Haziran ayını işaret ediyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8569 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim